News

News Card
Τρίτη διακρατική συνάντηση για το έργο InCommon Τoolbox -Cultural and Educational Interventions for the Active Citizenship of Migrant Women στη Λευκωσία στα γραφεά της EDITC
Friday, 14 December 2018

Type: European Projects News
Project: InCommon Τoolbox -Cultural and Educational Interventions for the Active Citizenship of Migrant Women

Η 3η διακρατική συνάντηση για το έργο InCommon Τoolbox -Cultural and Educational Interventions for the Active Citizenship of Migrant Women διεξάγεται σήμερα στη Λευκωσία.

Οι εταίροι αναθεώρησαν την πρόοδο του πακέτου εργασίας WP2: ENGAGE.

Μέσα στα πλαίσια του πακετου αυτού οι εταίροι από 4 χώρες (Κύπρο, Ισπανία, Ελλάδα και Αυστρία) διοργάνωσαν τοπικές εκδηλώσεις για την προώθηση του έργου τόσο σε εθελοντές όσο και σε γυναίκες μετανάστες. Στόχος των εκδηλώσεων είναι η δέσμευση και των δύο μερών στις επερχόμενες δραστηριότητες του έργου.

Επιπλέον οι εταίροι συζήτησαν τη θεματολογία του εκπαιδευτικού υλικού σε 3 βασικές δεξξιότητες. Το υλικό αυτό θα αποτελέση τη βάση για την εκπαίδευση των γυναικών μεταναστών οι οποίες θα συμμετέχουν στις δραστηριότητες του έργου. Θα προηγηθεί μία αξιολόγηση των γνώσεων και αναγκών των γυναικών αυτών ώστε να επιλεγούν τα προγράμματα τα οποία θα τις βοηθήσουν ώστε να αναπτυχθούν σε ενεργούς πολίτες της χώρας που διαμένουν.

Περισσότερα για το έργο http://www.documenta.es/web/incommon/



Find News
Look for
Type
v
Category
v
Period
v
-
v
 

© EDUCATION & INFORMATION TECHNOLOGY CENTRE (EDITC). All Rights Reserved. Developed by CMP POLYMEDIA LTD